Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot zaalvoetbalspektakel naar Genemuiden

Geplaatst op: 9 november 2015

In de kerstvakantie is het weer zover! Voor het 3e jaar op rij worden de Zaal Techniek Kampioenschappen georganiseerd door Sporting Events. Dit jaar ook in Genemuiden en wel op 21 december. Het Zaal techniek kampioenschap is een van de grootste jeugdvoetbal evenementen voor spelers van 6-15 jaar, met ruim 800 deelnemers. Dit jaar zal op meer dan 25 locaties in 5 provincies gestreden worden om de titel Zaal techniek Kampioen 2015!

Tijdens dit evenement zullen de deelnemers getraind worden door professionele trainers. Er zullen verschillende technische aspecten van het voetbal worden geoefend en daarna zullen er verschillende partijvormen gespeeld worden om de opgedane ervaring in de praktijk te kunnen brengen. Elke locatie zal een dag winnaar hebben die uitgenodigd zal worden voor de finale dag op 2 januari.

Naast een onvergetelijke dag zullen de deelnemers worden voorzien van een tas met bidon en een compleet verzorgde lunch. De uiteindelijke Zaal Techniek Kampioen zal tevens een mooie prijs in ontvangst mogen nemen.

De eerste 100 deelnemers kunnen deelnemen voor € 29,95. Overige deelnemers kunnen zich inschrijven voor € 34,95. Er zijn 36 plekken per locatie en vol = vol!

Doe jij mee? Inschrijven is mogelijk op: www.voetbalschoolskills.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500