Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden heeft er veel goede zwemmers bij

Geplaatst op: 14 november 2015

Na maanden goed geoefend te hebben was het afgelopen zaterdag zover. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen. Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden voor diploma A:
Aiden Boterman, Alicia Kloen, Anna-Gerdien Kloosterman, Arthur Beens, Emma van Dijk, Fleur Fuite, Gerrit Bakker, Hanna Last, Hannah van Dijk, Hendrick Beens, Jesse Schrader, Job Schoemaker, Jojada van der Meulen, Karel van der Horst, Liam Beens, Lieke van Dijk, Liz van Leeuwen, Lone Stuiver, Mats van Till, Maya Kopiec, Milan Oudenaarden, Naomi van der Steege, Niek van Dijk, Nienke Beens, Nora Snoeier, Othniël Docter, Owen de Klerk, Roos Doldersum, Sander Panhuis, Sanne de Vries, Sem Klomp, Stijn Jansen, Stijn Vaandering, Thimo Sollie, Twan Bijsterbosch, Vico van Dijk.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:
Arnoud Huisman, Chris Stoorvogel, Elise Post, Ferron Dalfsen, Gerard Visscher, Jesper Aerts, Kayleigh Beerens, Kevin Talma, Lot Eenkhoorn, Marit Bastiaannet, Martijn Altena, Mats de Jong, Melbert Oortwijn, Quirijn Quatfass, Samuel Felix, Sil Bottenberg, Sverre Brouwer, Tijn Bottenberg, Tim Dusseljee, Tim Riezebosch.
Dit zijn de geslaagden voor diploma C:
Felien Marit Eliza Dräger, Herniek Dalfsen.
diplomaza

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500