Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Knappe vierde plek voor Rutger Eenkhoorn

Geplaatst op: 14 november 2015

Tijdens de eerste marathonwedstrijd in Deventer eindigde Rutger Eenkhoorn vierde. Dit jaar is de Genemuidenaar ingedeeld in de categorie junioren C1. Bij deze wedstrijd waren de beide categorieen C1 en C2(ouder) samengevoegd. In de wedstrijd zelf zat gelijk een lekker tempo, de twaalf ronden die de deelnemers moesten afleggen verliepen zonder valpartijen. In de finale kwam Rutger net iets te kort, door de knieblessure mocht er niet te veel getraind worden. Nu het herstel voorspoedig verloopt, wordt de trainingsarbeid weer wat opgevoerd. Over twee weken hoopt Rutger in Enschede weer aan de start te staan. Het vervoer was weer prima verzorgd door de verhuurafdeling van autobedrijf Breman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500