Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe nederlaag DESZ

Geplaatst op: 14 november 2015

DESZ ging zaterdag op eigen veld opnieuw onderuit. Streekgenoot FC Meppel was met 1-2 te sterk, al kregen de groen-witten wellicht iets teveel. Zij sloegen direct na rust toe.
DESZ speelde voor rust aardig met goed combinatievoetbal. Dat resulteerde na een klein kwartier in een doelpunt van Stef Raben, op aangeven van Bakker. Daarna had de ploeg van Jan Okke Koers moeten doordrukken. Dat gebeurde in feite ook, maar de 2-0 viel uit.
En dat betekende dat FC Meppel na rust de stand kon omdraaien. Na een uur stond het ‘ineens’ 1-2. DESZ probeerde daarna van alles, maar wist niet meer te scoren. Daardoor verdwijnt DESZ naar de laagste regionen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500