Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Komende woensdag weer Sportcafé

Geplaatst op: 15 november 2015

Komende woensdagavond staat weer het Genemuiden Actueel Sportcafé op de agenda. Bij de vierde editie is onder meer topwielrenster Anna van der Breggen te gast. Zij was onlangs nog samen met Gesink en Dumoulin in Rio de Janeiro om het parcours voor de Olympische Spelen van volgend jaar te verkennen.

Gert Jan van den Berg spreekt verder met Rainier Resokario over zijn pogingen tot een comeback op gevorderde leeftijd. Berend van Lente vertelt over zijn eerste weken als Sportclub-voorzitter. Klaas van den Berg gaat in op het succes van de biljartvereniging en ongetwijfeld ook op het Van Ingen Biljarttoernooi dat nu gaande is. Sjaak Heetebrij komt over STG Eendracht vertellen en Jan Pleijsier over het aanstaande C-toernooi en de ondernemerstocht over de Stelvio.

Het evenement begint om 20.00 uur in de Havenkamer van De Kaaihof. Aanmelden via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500