Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeentehuis mogelijk ook op zaterdag open

Geplaatst op: 17 november 2015

De gemeente Zwartewaterland overweegt een systeem waarbij Burgerzaken alleen ‘op afspraak’ kunnen bezoeken. Dit voorkomt dat inwoners moeten wachten en ze kunnen een afspraak inplannen op een tijd die hen uitkomt. Tegelijkertijd wil de gemeente de openingstijden dan verruimen. Dit betekent dat het stadhuis op zaterdagochtend open zou kunnen. Voor de zomervakantie wil het college in kaart hebben of deze plannen haalbaar zijn.

Er verandert sowieso meer. Vanaf komend jaar neemt het Klant Contact Centrum van de gemeente Steenwijkerland namelijk de telefonische dienstverlening van Zwartewaterland over. Team Burgerzaken neemt dan de receptietaken over.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500