Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bosch Bloemen zet weer stappen vooruit

Geplaatst op: 19 november 2015

“We moesten even wat stappen achteruit zetten en zette nu weer flinke stappen vooruit”, glimlacht Marjan Postma van Bosch Bloemen. Na de tijdelijke plek bij de Hubo zit de bloemenwinkel nu op de definitieve plek. Dat betekent meer ruimte, meer in het zicht en met veel nieuwe mogelijkheden. “Wij zijn heel blij met deze plek. Ik denk dat we hier goed zitten”, zegt Postma. Bosch Bloemen is nu echt direct naast de Albert Heijn gevestigd. En een plek naast een supermarkt is belangrijk voor een bloemenzaak, zo blijkt uit landelijke onderzoeken.
BB_Facebookactie

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500