Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed weekeinde voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 22 november 2015

Lisanne Kanis tweede en vierde

Leden van de Zwartewaterruiters waren afgelopen weekend weer erg succesvol. Vele dressuuramazones deden mee aan de eerste selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup gehouden in het Hippisch Centrum van Genemuiden. Verder reisden dressuur- en springruiters/amazones af naar Vollenhove en Sonnega.

Genemuiden

In de klasse B categorie A/B/C ging Tessa ten Klooster van start met haar pony Troy. De combinatie won met een mooie score van 206 punten de eerste prijs. Mirthe Bakker behaalde met Larapinta in de klasse B categorie D/E de tweede prijs met een hoge score van 207 punten. In dezelfde klasse reed Jenayla Roeland met Dex naar de derde prijs met 201 punten. Briëtt Breman was met haar pony Krista succesvol in de klasse L1 A/B. Met 196 punten nam zij de eerste prijs mee naar huis. Lisanne Kanis ging met Leuns Veld’s Yrian van start in de klasse L1 categorie D/E. Zij reed twee goede proeven en won met  196 en 194 punten de tweede en vierde prijs. Mirthe Bakker was ook met haar pony Sultan succesvol. In de klasse M1 categorie C/D/E pakte zij de vierde prijs met 192 punten.

Vollenhove

Dressuuramazone Louanne Eenkhoorn was opnieuw onverslaanbaar met haar paard Clinton. De combinatie reisde af naar Vollenhove en won hier twee maal de eerste prijs met mooie scores van 201 en 195 punten.

Sonnega

In Sonnega werd het KONAG pompoenenconcours voor pony’s georganiseerd. In de klasse B categorie C kwam Anne-jet Harms aan start met Bandit. De combinatie reed een mooie ronde en won de vierde prijs. In de klasse B categorie D/E reed Maud van Rees met Warenzo, in een groot deelnemersveld van 50 combinaties, naar de vierde prijs met 73,5 stijlpunt. In het tweede parcours was zij foutloos en met deze resultaten mocht zij mee doen aan de finale. In deze finale behaalde Maud van Rees een mooie vierde prijs. Joël Zwanepol ging met Sunflower van start in de klasse L categorie D/E. De combinatie reed een goede ronde en nam de derde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500