Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vrienden van de Meente: er kan en moet meer

Geplaatst op: 23 november 2015

In Genemuiden hebben wij altijd een goed voorzieningenniveau gekend voor onze ouderen maar in de komende jaren is dat niet vanzelfsprekend. De basis van ouderenzorg is nog steeds goed geregeld maar er ontstaat door bezuinigingen in snel tempo minder ruimte voor de zaken er om heen: activiteiten, voorzieningen, vervoersmogelijkheden maar vooral ook wat gezelschap en aankleding om het dagelijks leven meer invulling te geven.

Wij, als Stichting Vrienden van de Meente, proberen samen met stichting de Meente dit gat op te vullen zodat het welzijn van onze ouderen ook in de toekomst zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. In de afgelopen jaren zijn er al een paar mooie dingen bereikt maar er kan én moet nog meer.

Iedereen in Genemuiden heeft of krijgt te maken met zorg voor ouderen en daarmee ook met het afnemende voorzieningenniveau. Onze doelstelling is dan ook dat uiteindelijk ieder gezin in Genemuiden lid wordt om hiermee een goede welzijnsinvulling voor onze ouderen te behouden.

Doet u mee? Aanstaande woensdag zijn wij aanwezig op de Wintermarkt in de Meente waar u middels een leuke actie lid kunt worden. Wij verwachten u bij onze kraam!

Voor meer informatie over achtergronden en doel van de Vrienden van de Meente verwijzen wij u graag naar www.vriendenvandemeente.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500