Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel dieren op show Zwartewaterfokkers

Geplaatst op: 24 november 2015

De Zwartewaterfokkers houden van 3 tot en met 5 december weer de jaarlijkse tentoonstelling in de Overtoom. “Wij zijn inmiddels heel druk met de voorbereidingen van dit hoogtepunt in onze jaaragenda en nadat vorig jaar de vogelgriep voor het eerst in ons bestaan ervoor zorgde dat onze show niet kon worden gehouden hebben wij er nu ontzettend veel zin in”, aldus de kleindierenvereniging.

“Met 237 ingezonden dieren hebben wij meer dieren in de kooien zitten dan de afgelopen jaren. Bovendien hebben onze leden op divers shows in dit tentoonstellingsseizoen laten zien dat hun dieren in het grote geweld bijzonder goed mee kunnen komen en wij hopen u als publiek dan ook te mogen ontmoeten tussen de kooien.”
Op woensdagavond 2 december worden de dieren in de Overtoom gebracht waarna ze op donderdag 3 december door een vijftal bondskeurmeesters zullen worden beoordeeld en van een predikaat worden voorzien.
Op donderdag 3 december zal om 20.00 uur Eddy Beens beheerder van de Overtoom de show openen en deze is tot 22.00 uur voor het publiek open, op vrijdag 4 december is deze van 10.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 5 december van 10.00 uur tot 15.00 uur nog vrij toegankelijk.
“Dus wat verhindert u nog om deze show te bezoeken welke dus vrij toegankelijk is met een bezoek te vereren, wel hebben wij een schitterende tombola ter bestrijding van de onkosten. De Zwartewaterfokkers rekenen op u.”
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500