Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ASKO wasmachine van Femmie ging twintig jaar mee

Geplaatst op: 26 november 2015

Femmie van Dam kocht onlangs een nieuwe ASKO wasmachine bij Alluance Group in Genemuiden. De vorige ging maar liefst twintig jaar mee. “Alleen daarom al koos ik nu opnieuw voor een ASKO”, zegt Femmie.

Ze was bij de introductie van het Zweedse merk in Nederland één van de eersten die een machine kocht. “Belangrijke reden was toen dat ASKO niet zo’n rubberen ring aan de binnenkant van de deur gebruikt. Zo’n rubberen deurmanchet is altijd vies en dat lijkt me niet hygiënisch. Nog steeds vind ik dat een belangrijk argument om weer voor ASKO te kiezen. ASKO kiest altijd voor roestvrij stalen onderdelen en dat geeft een prettig gevoel. Buiten dat is de was gewoon heel schoon.”

Over de keuze voor een nieuwe machines kon ze lang nadenken. Haar vorige deed immers twee decennia lang zijn werk. En dat in een gezin met vijf kinderen. “Nee, het is zeker niet zo dat de ASKO weinig te doen heeft gehad. Gemiddeld was ik twee tot drie keer per dag. En dat was al die jaren geen enkel probleem. Mijn man heeft alleen de laatste jaren zelf wat reparaties uitgevoerd. En daarna deed ie het weer prima.”

Voor de onderdelen ging de echtgenoot ‘gewoon naar de Sasdijk’. “Het is in Genemuiden misschien nog niet zo bekend, maar je kunt bij Alluance zo de showroom binnenlopen. Dat heb ik met de aankoop van de nieuwe wasmachine ook gedaan. Na de koop is de nieuwe machine keurig gebracht en aangesloten! De oude ASKO hebben ze weer meegenomen. De service van Alluance is uitstekend. Ik ben een tevreden klant.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500