Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Automaten Rabobank buiten gebruik

Geplaatst op: 27 november 2015

Van dinsdag 1 december tot en met donderdag 3 december zijn de geld-, stort-, muntrol- en sealbagautomaat tijdelijk buiten gebruik vanwege werkzaamheden die worden uitgevoerd tijdens de verbouwing van de vestiging in Genemuiden.

De bank realiseert zich dat dit ongemak met zich meebrengt en vindt dit heel vervelend. De dichtstbijzijnde vestigingen voor klanten van Rabobank IJsseldelta zijn de vestiging aan de Meeuwenweg 12 in Kampen en de vestiging aan de Willemskade 1 in Zwolle. Hebben klanten vragen, dan kunnen zij uiteraard contact opnemen. Rabobank IJsseldelta is op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (038) 428 77 77  of via e-mailadres info@ijsseldelta.rabobank.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500