Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoekman-Bekendam stopt met verkoop aan particulieren

Geplaatst op: 27 november 2015

De verkoop van (sier)bestratingsmaterialen aan particulieren is – als je het goed wilt doen – een tijdrovende activiteit en kwam dan ook steeds meer onder de druk te staan. Dat is dan ook de reden, dat de familie Bekendam heeft besloten om met ingang van 2016 de verkoop van (sier) bestratingsmaterialen aan particulieren te beëindigen.

Uiteraard blijft het mogelijk om uw tuin door Hoekman-Bekendam te laten aanleggen inclusief levering van materiaal, maar de ‘winkel’ functie van het bedrijf komt met ingang van 2016 te vervallen. Het bedrijf blijft vanuit dezelfde locatie aan de Puttenstraat opereren.

Het is alweer bijna 20 jaar geleden, dat Bert en Marja Bekendam begonnen met de verkoop van (sier)bestratingsmaterialen. Aanvankelijk aan huis, in de Klaas Fuitestraat, maar vanaf 2006 werd uitbreiding gezocht en gevonden in een bedrijfspand aan de Puttenstraat. Met de komst van zonen Wolter en Johan in het bedrijf, kwam de focus meer te liggen op de aannemerij in de infratechniek. Hoekman-Bekendam mag zich inmiddels gelukkig prijzen met  opdrachtgevers vanuit geheel Zwartewaterland en diverse andere partijen. Ook voor het verhelpen van rioleringsproblemen, weten steeds meer mensen het bedrijf te vinden. Daarbij valt te denken aan ontstoppen, maar ook repareren aanleggen en renoveren van riolering.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500