Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie eerste prijzen voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 29 november 2015

Ook Tessa ten Klooster pakte eerste plaats

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar verschillende spring- en dressuurwedstrijden. Elisabeth Beens nam in stijl afscheid van haar pony tijd. Tessa ten Klooster en Briëtt Breman waren succesvol op de tweede selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup.

Zussen Marith en Elisabeth Beens reisden met hun pony’s af naar Den Ham. Marith Beens kwam in de klasse B categorie E aan start met Jumber. Zij reed een mooi en foutloos parcours en kreeg van de jury een goede score van 79 stijlpunten. Hiermee mocht zij de tweede prijs in ontvangst nemen. Elisabeth Beens ging met Wolina van start in de klasse M categorie E. De combinatie reed haar laatste wedstrijd bij de pony’s en sloot dit goed af met een snel en foutloos parcours. Dit resultaat was goed voor de eerste prijs.

Anne-jet Harms reisde met Bandit af naar een springwedstrijd in Mariënheem. In de klasse B categorie C reed zij naar de tweede prijs met 74 stijlpunten.

De tweede selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup werd georganiseerd in Staphorst. In de klasse B categorie A/B/C was Tessa ten Klooster onverslaanbaar met haar pony Troy. De combinatie zette een mooie proef neer en ontving van de jury 198 punten en de eerste prijs. In de klasse L1 categorie A/B reed Briëtt Breman met Krista een nette proef. Met een mooie score van 196 punten mocht de combinatie de eerste prijs mee naar huis nemen. Mirthe Bakker reed met Larapinta in de klasse B categorie D/E naar de vierde prijs met 191 punten. In de klasse  M1 categorie C/D/E ging Mirthe Bakker van start met haar pony Sultan. Met een mooie score van 192 punten mocht zij de tweede prijs in ontvangst nemen.  Lisanne Kanis startte met Leuns Veld’s Yrian in de klasse L1 categorie D/E. De combinatie reed een nette proef en met 194 punten wonnen zij de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500