Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Derde Good2Know ‘heftig’

Geplaatst op: 1 december 2015

De derde avond van Good2Know was een avond waarin een heftig thema werd besproken, meldt de organisatie. Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Parijs en de dreiging in geheel Europa hadden zij het thema van de avond veranderd in ‘War of love’.

“’We leven in een verwarrende tijd’ is een veelgehoorde uitspraak”, zeggen ze. “Vandaar dat de avond toepasselijk begon met de clip ‘land of confusion’. Vervolgens werd er aan de hand van een film een waar gebeurt verhaal getoond over een aantal monniken in Algerije die niet bezweken onder de druk van moslim extremisten, maar de dreiging beantwoorden met LIEFDE.  In de film werd duidelijk hoe lastig en hoeveel strijd dit geeft om in de praktijk uit te voeren… dit is de persoonlijke War of love.”

De volgende avond staat gepland op 12 februari 2016.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500