Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cadeaus voor Rietman, Cotap en Tapijtmuseum

Geplaatst op: 2 december 2015

Harm Rietman kreeg dinsdag een bronzen beeldje van het Tapijtmuseum. Dit als dank voor 25 jaar vrijwilligerswerk. De overhandiging gebeurde tijdens de najaarsvergadering die dit keer bij Cotap werd gehouden. Dat jubilerende bedrijf had ook een verrassing voor het Tapijtmuseum in de vorm van een gift voor het harde werk van alle vrijwilligers. Cotap bleef zelf ook niet met lege handen achter. Henk Beens overhandigde het bedrijf namens de Stichting Stadswacht ook een bronzen beeldje, dit als dank voor wat Cotap de afgelopen tijd voor de samenleving van Genemuiden heeft betekend. tapmus1a

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500