Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Weerd bij volkskerstzang

Geplaatst op: 2 december 2015

Op zaterdag 12 december zal de blinde Kamper organist Tjaco van der Weerd de VolksKerstzang begeleiden in de Ichthuskerk (Kastanjelaan 3) in Hasselt.

Het concert begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur zijn de deuren van de Ichthuskerk geopend en de toegang is gratis. Wel word er een collecte gehouden ten bestrijding van de onkosten.

Tjaco van der Weerd die bij velen in gemeente Zwartewaterland bekend is van het begeleiden van de kerkdiensten in de Hervormde Kerk in Zwartsluis en de Gereformeerde Kerk in Genemuiden, zal op zijn enthousiaste wijze de samenzang van bekende kerstliederen begeleiden, zodat de aanwezigen een avond lekker kunnen meezingen met bekende kerstliederen als ‘Komt allen tezamen’ en ‘Stille nacht’ etc. Daarnaast zal hij ook enkele orgel-improvisaties verzorgen.

Tussendoor zal voorganger Kees Droger uit Apeldoorn de liederen aan elkaar verbinden doormiddel van bijpassende teksten.

U bent allen van harte uitgenodigd om mee te komen zingen op 12 december om 19.30 uur in de Ichthuskerk aan de Kastanjelaan 3 in Hasselt.

 

Voor meer informatie over deze jonge getalenteerde blinde musicus kunt u kijken op zijn uitgebreide website: www.tjacovanderweerd.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500