Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hennie in ’t Hof weg bij Sportclub

Geplaatst op: 3 december 2015

Hennie in 't Hof voor het seizoen in het Genemuiden Actueel Sportcafé

Vandaag heeft Sportclub trainer Hennie in ’t Hof aan de technische commissie van SC Genemuiden medegedeeld dat hij per direct zijn functie neerlegt. Aanleiding voor zijn besluit is het gevoel dat hij er niet in geslaagd is om zijn visie over te brengen op de groep. Gert Beens neemt voorlopig de taken waar.

Hennie in ’t Hof was bezig aan zijn eerste seizoen. Sportclub presteerde knap in de KNVB-beker, maar zakte na een aardig begin steeds verder weg in de competitie. Na het verloren duel tegen Urk zinspeelde de trainer uit Schalkhaar in De Stentor al op een vertrek. Ook tegen andere media meldde hij dat het steeds minder ging. Voorzitter Berend van Lente meldde onlangs in het Genemuiden Actueel Sportcafé nog dat de trainer niet onder druk stond.

Sportclub Genemuiden heeft de laatste jaren weinig geluk met de keuze voor trainer. Het is seizoenen geleden dat iemand langer dan een jaar in Genemuiden zat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500