Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water werkt mee aan kerstconcert in Hasselt

Geplaatst op: 4 december 2015

Op vrijdagavond 18 december geven drie koren een kerstconcert in de Ontmoetingkerk aan Weedebrink in Hasselt. Aanvang 19:30 . Entree € 3,50 . De koren Living Water, Inside Out en Rise Up brengen een zeer gevarieerd kerstprogramma waarin ook samenzang een plek krijgt.

De bekende Gospelgroep Living Water uit Genemuiden met meer dan 70 leden heeft kortgeleden een nieuwe Kerst-cd uitgebracht die zeer goed ontvangen is. De Gospelgroep wordt daarop begeleid door een live band. Daarnaast verleende ook Kinderkoor Uniek en organist Tjaco van der Weerd hun medewerking. Het koor staat onder leiding van dirigente Ingrid de Goeij. Op de concertavond in Hasselt zullen een aantal nummers van de cd gezongen worden.

Inside Out
Dit veelzijdige koor heeft het afgelopen decennium bewezen dat zij zich gemakkelijk aanpast aan de ruimte en tijd. Het koor zingt Afrikaans bij djembégroep Cheikh Diop, maar óók de klassieke traditionals bij een Kersttoneelgroep. Zelfstandige toneelprojecten als Maranatha behoren tot het repertoire. Op dit kerstconcert wisselen bekende en onbekende kerst en gospel liederen elkaar af. Het koor staat onder leiding van Theo Voorberg en wordt live muzikaal begeleid met o.a. piano en saxofoon.

Rise up

Het Hasselts jeugdkoor Rise Up, eveneens o.l.v. Theo Voorberg brengt een gevarieerd programma in prachtige afwisseling met de andere koren. De muziekstijlen en zangwijzen van de koren verschillen nogal van elkaar. Daarom is gekozen voor het thema ‘Drie Zangwijzen Ontmoeten! Wilt u dat horen en zien? Kom samen met elkaar en de koren op vrijdag 18 december in de Ontmoetingskerk om de geboorte van Jezus te herdenken en te vieren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500