Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badmintonners blijven punten sprokkelen

Geplaatst op: 5 december 2015

Het herenteam van Badmintonclub Genemuiden speelde de afgelopen periode 2 wedstrijden. Eerst kwam koploper Hardenberg naar de Overtoom om een wedstrijd te spelen. Het bleek dat deze ploeg niet voor niets bovenaan is komen te staan, want in een redelijk korte periode stond het al 0-2 waarna Genemuiden 1 wedstrijd won. De dubbels werden begonnen met een 1-3 achterstand. In deze dubbels werd nog 1 van de 4 partijen gewonnen, zodat de eindstand 2-6 was.
De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen de combinatievereniging uit Westerhaar, Den Ham en Vroomshoop. Deze vereniging gaat nu door het leven als “b.c.onder 1 hoedje”. Ondanks dat deze spelers technisch beter waren dan de Genemuidenaren (gezien de  1-3 in de enkelpartijen) was Genemuiden beter in het dubbelen. Hier werd het 3-1 voor Genemuiden, wat een eindstand van 4-4 opleverde. Wel moet worden vermeld dat 5 partijen de maximale 3 sets nodig hadden om een beslissing te krijgen en dat meerdere sets een verlenging van punten hadden .
Het mixteam had ook 2 wedstrijden op de planning staan, maar hier kwam 1 x de tegenstander niet opdagen zodat alleen de uitwedstrijd tegen Vledder bleef staan. Hier stond Genemuiden al snel met 0-2 achter na een verloren heren en dames dubbel spel, maar met veel inzet werden daarna de beide mixwedstrijden gewonnen. Vervolgens werd er bij de enkelspelen zowel een heren als een dame enkel gewonnen maar ook verloren, zodat deze wedstrijd een 4-4 eindstand kende
voor dit kalender jaar staat alleen voor de heren nog een wedstrijd op het programma
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500