Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman en Altena winnen op Urk

Geplaatst op: 6 december 2015

Afgelopen weekend reisden de ponyruiters van de Zwartewaterruiters af naar een dressuurwedstrijd op Urk. Briëtt Breman en Jenine Altena waren hier erg succesvol. Giovanna Slurink boekte succes in Hardenberg.

Briëtt Breman was, net als vorig weekend, in topvorm met haar pony Krista. De combinatie reed twee mooie proeven in de klasse L1 categorie A/B. Van de jury kregen zij 190 en 192 punten, dit was goed voor twee maal de eerste prijs. Jenine Altena ging met King Andrew van start in de klasse M2 categorie D. De combinatie zette twee goede proeven neer en werd beloond met twee maal de eerste prijs.

In Hardenberg werd de derde selectiewedstrijd van de Gulden Spoor Bokaal georganiseerd. Giovanna Slurink reed met Dievittorio in de klasse M2 naar de vierde prijs met 188 punten. De combinatie werd eerste over alle drie de selectiewedstrijden en hiermee heeft zij zich geplaatst voor de finale op 18 december a.s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500