Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaar door het lint

Geplaatst op: 7 december 2015

De politie heeft zondagavond een 44-jarige Genemuidenaar na een achtervolging aangehouden. Hij negeerde op de Hasselter Hoogstraat een stopteken en ging er vandoor. Uiteindelijk is hij in zijn woning aangehouden.

Agenten stopten de Genemuidenaren en merkten dat hij verschillende boetes had openstaan. De man weigerde mee te werken en ging er snel vandoor. Een agent kon nog net tijdig wegspringen om een aanrijding te voorkomen. De 44-jarige verzette zich hevig bij de aanhouding waarbij een agent licht gewond raakte. Er moest pepperspray ingezet worden om de man onder controle te krijgen. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500