Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo geeft traditioneel kerstconcert in Kampen

Geplaatst op: 7 december 2015

Op woensdagavond 16 december a.s. houdt het Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo haar traditioneel Advents- en Kerstconcert in de prachtige bovenkerk van Kampen. In een aangename verwarmde bovenkerk met zijn uitstekende akoestiek kunt u genieten van de schitterende Advents- en Kerstliederen.

Het mannenkoor zal een schitterend uitgekiend kerst repertoire ten gehore brengen onder de zeer deskundige leiding van dirigent Harm Hoeve. Het programma biedt maar liefst 17 stuks kooruitvoeringen van de aloude Kerstliederen met daarbij meerdere gelegenheden voor samenzang. Daarmee is nog niet alles gezegd. De schitterende trompet klanken worden verzorgd door het trompetduo Maurice & Janita van Dijk. De koorsolisten Henk de Boer en Leo Stam nemen afwisselend twee solo’s voor hun rekening. Marco den Toom bespeelt het prachtig klinkende Hinsz orgel en Jan Lenselink laat op zijn bijzonder innemende wijze de vleugel horen. Verder is er een verrassing in het programma opgenomen waar na afloop nog veel over gesproken zal worden. Het concert begint om 20:00 uur. De kerk is open om 19:15 uur en is binnen rondom voorzien van beeldschermen. De voorverkoop van de toegangsbewijzen is al in volle gang. Bestellen kan via de website www.stereogenemuiden.nl of via de koorleden en bij de ingang van de kerk. Voor meer informatie kijk op de website www.stereogenemuiden.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500