Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijftig Zwartewaterlanders krijgen hulp van TSN

Geplaatst op: 7 december 2015

In Zwartewaterland krijgen vijftig mensen hulp bij het huishouden van Thuiszorg Service Nederland (TSN). Dat staat in een nieuwsbrief van de gemeente. TSN vroeg onlangs surseance van betaling aan en dreigt failliet te gaan. In dat geval gaat de gemeente andere zorgaanbieders benaderen om de hulp over te nemen. “De hulp aan cliënten gaat gewoon door”, aldus de gemeente.

Alleen het onderdeel ‘hulp bij huishouden’ van TSN dreigt failliet te gaan. Volgens de organisatie komt dat vooral omdat de verantwoordelijkheid voor zorg nu bij gemeenten ligt. Die hebben veel korting bedongen, waardoor de thuiszorgorganisatie eigenlijk onder de prijs werkt.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500