Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Dit wordt de bank van Genemuiden’

Geplaatst op: 10 december 2015

“Dit wordt de bank van Genemuiden en misschien is ie het al wel”, stelde directievoorzitter Hans van den Bor donderdag bij de opening van de Regiobank/Boudesteyn en Partners. Volgens hem is de nieuwe vestiging het bewijs dat banken dichtbij de mensen moeten zitten en niet zoals andere concurrenten steeds meer kiezen voor online diensten.

Van den Bor mocht de 54oe vestiging van Regiobank openen, middenin het centrum van Genemuiden. Precies zoals de directievoorzitter dat graag ziet. “Mensen willen persoonlijk contact, zo blijkt uit marktonderzoek”, aldus Van den Bor en eigenaar Marcel Boudesteyn herkent dat beeld helemaal. Hij probeerde al jarenlang naar het centrum van Genemuiden te verhuizen, maar de mogelijkheden waren er niet, gezien het aantal medewerkers.

Met de verkoop van Roetman kwam die kans er ineens wel. Boudesteyn zocht contact met Rien Heutink van KK Heutink en die zag wel brood in het plan. En zo kwam het kantoor toch in het centrum terecht. “Op een A1-locatie wat mij betreft. En de reacties zijn heel enthousiast. Mensen vinden het fijn dat ze zonder een afspraak te maken kunnen binnenlopen. En fijn is ook dat mijn medewerkers zo enthousiast zijn.”

Boudesteyn had veel aan de hulp van zijn schoonvader. “Rien mailde mij deze week een onderzoek waaruit blijkt dat Genemuider nieuwbouw weinig slechte opleverpunten kennen. Dat is hier gebleken. Al heb ik zelf twee linkerhanden, dus als ze er zijn had ik ze niet gezien. Maar mijn schoonvader is er met het vergrootglas doorheen gegaan en heeft ook niets gevonden.”

Morgen is er een open dag in de nieuwe bank. Dan is iedereen welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500