Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kwalitaria in 360 graden

Geplaatst op: 11 december 2015

Je ziet het steeds vaker. De mogelijkheid om online een kijkje te nemen in een winkel of showroom. Buro244 in Genemuiden heeft dit ook voor Kwalitaria Genemuiden gedaan. Vanaf je computer, tablet of smartphone stap je nu virtueel binnen bij Kwalitaria Genemuiden en neem je een kijkje door de winkel.
buro244 maakt bedrijfsfotografie en 360 graden panorama’s. Deze panorama’s zijn uitermate zeer geschikt voor woningen, bedrijven, winkels, showrooms en parken. Ook kunnen deze panorama’s op Google gepubliceerd worden zodat ze verschijnen bij je bedrijfspagina.
Neem online een kijkje bij Kwalitaria Genemuiden:
http://www.buro244.nl/360/kwalitaria-genemuiden/tour-intro.php
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500