Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sfeervol kerstconcert in Mastenbroek

Geplaatst op: 11 december 2015

De tot atelier omgebouwde veestal van Gea Kok was donderdagavond het podium voor een optreden van Sjofar onder leiding van Albert Bekendam met muzikale begeleiding van Annelien en Annemarie op piano en harp.

Het muziekminnend publiek werd getrakteerd op eigentijdse Kerstliederen in een sfeervolle omgeving. Een gevarieerd programma dat in het teken stond van een benefietconcert voor

Refilwe, het  2e en 3e wereldproject van ZwarteWaterland en voor Compassion, een organisatie waarvoor Gea Kok  een halve marathon in Oeganda gaat lopen. Het publiek wist de locatie goed te vinden en kan terug zien op een fijne zangavond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500