Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Wintersfeeravond’ leidt tot grote drukte

Geplaatst op: 15 december 2015

“Kom over een uur maar eens terug, het wordt nog veel drukker”, lacht Jan Rein van Rees dinsdagavond rond 19.30 uur in zijn zaak aan de Langestraat. Dat is nauwelijks denkbaar. De ‘Wintersfeeravond’ is op dat moment al een groot succes en leidt tot grote drukte. “Gezellig he…”, klinkt het van alle kanten.

De argeloze voorbijganger moet even hebben getwijfeld of hij niet met de dagen in de war was. Op dinsdagavond was het drukker dan een normale koopavond. De sfeerverlichting doet de rest. December op zijn best in de winkelstraat van Genemuiden.

Want een aantal zaken speelde in op de wintersfeeravond waarbij JR Schoenmode een aantal collegawinkeliers uitnodigde in zijn zaak, waaronder Vivaldi en Anna Moda. En winkels binnen een winkel halen blijkt al enige tijd een beproefd recept. Daarom gooiden ook Hip, Anna Moda, Rebelz en Kruidvat de deuren van de zaak open, terwijl er bij Hilleen Mode al eerder een kerstborrel met mooie kortingen was aangekondigd. Bij JR waren trouwens ook een aantal goede doelen aanwezig.

Vooral herhaling vatbaar dus, concludeert het echtpaar Van Rees rond 19.30 uur. En dan moet de echte drukte blijkbaar nog op gang komen…

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500