Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brandmelding van Dijk Heftrucks (update video)

Geplaatst op: 19 december 2015

 

Vanavond rond de klok van negen, kwam er een brandmelding vanaf de Sisalstraat. Het betrof het pand van Van Dijk Heftrucks . In de loods bleek een heftruck vlam te hebben gevat, en ook bedrijfsbusje wat vlakbij de heftruck stond begon al vlam te vatten en een aantal rubber flappen. Bij aankomst van de eigenaar, die gelukkigerwijs vlak in de buurt was, stond de hele hal vol met rook. Gelukkig konden de heftruck en het bedrijfsbusje nog naar buiten worden gereden.,de schade kon zo worden beperkt. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting, dit word nog nader onderzocht.  Foto’s Sijmon Last en Pieter Polman.

 

 

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500