Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dodelijk ongeval op de Werkerlaan

Geplaatst op: 19 december 2015

Een 14-jarige fietser uit Zwolle is vrijdagavond om het leven gekomen bij een ongeval op de Werkerlaan, even buiten Hasselt. Hij kwam frontaal in botsing met een personenauto. Dit gebeurde even voor middernacht.

De politie onderzocht de precieze toedracht van het onderzoek. Ter plaatse zijn getuigen gehoord en is er door de dienst verkeersongevallenafhandeling sporenonderzoek gedaan. De fietser voerde vermoedelijk geen verlichting waardoor deze niet of te laat werd opgemerkt door de bestuurder van de auto. De 26-jarige bestuurder van de auto uit Zwolle heeft aan het politiebureau een verklaring afgelegd. Daar moest hij volgens protocol ook een blaasproef doen en werd rijden onder invloed uitgesloten. Voorbijgangers hebben direct eerste hulp geboden. De familie van het dodelijke slachtoffer is door de politie op de hoogte gebracht. Aan de familie en de getuigen werd slachtofferhulp aangeboden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500