Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harm Bergman is hokkenshowkampioen

Geplaatst op: 20 december 2015

Deel 2 van de jaarlijkse hokkenshow in het verenigingsgebouw aan de Hasselterdijk stond zaterdag op de agenda. Nadat alle liefhebbers vorige week hun drie mooiste jonge doffers hebben gepresenteerd, was het vandaag de beurt aan de duivinnen. Onder het motto ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ hadden de leden weer hun uiterste best gedaan om hun duiven zo goed mogelijk voor te bereiden op de show. Net als vorige week zijn de duiven weer gekeurd door Gerard van den Berg uit IJsselmuiden. Vorige week gingen Harm Bergman, Karst & Gert de Lange en Jan Rietman er met de prijzen vandoor. Vandaag zag het podium er echter heel anders uit.

  1. Jan ten Hoeve                  24,50 punten
  2. Albert van Riesen           24,25 punten
  3. André Roetman              24,25 punten

Nadat Harm Bergman vorige week zijn visitekaartje al had afgegeven met zijn mooiste drie doffers, heeft Harm vandaag weer goed partij gegeven en mag hij zich met 48,50 punten ‘Hokkenshowkampioen 2015’ noemen.

Maandag 28 december staat de jaarlijkse viertallenshow op het programma. Een gezellig evenement waarbij elk lid 4 duiven mag inkooien; een oude en jonge doffer en een oude en jonge duivin. De viertallen zullen door een erkende keurmeester worden gekeurd.

Kom ’s middags gerust een kijkje nemen aan de Hasselterdijk .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500