Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Teams in training voor Ruutnacht

Geplaatst op: 20 december 2015

Diverse teams zijn al in training voor de traditionele Ruutnacht, het gezellige volleybaltoernooi in d’ Overtoom op vrijdag 8 januari van het nieuwe jaar. Er zijn teams die speciaal knielappen hebben aangeschaft , anderen die op oudejaarsavond nog een volleybaltrainingskamp hebben georganiseerd en sommigen die zich in een hutje op de hei voorbereiden op een sportief avondje volleyballen in d’Overtoom. Er is zelfs een team dat zich het hele jaar al voorbereidt op deze avond/nacht!

Ambitie genoeg dus bij diverse teams.

Het gezellige volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 20.00 uur en gaat door tot in de nacht. Rond drie uur zal dit ongeveer eindigen. Er wordt gestreden om een ‘Ruutnacht-beker’. Wie wordt de opvolger van ‘De Beste Wensen’, de winnaar van de vorige editie. Tijdens dit festijn is er natuurlijk muziek. Ook zal een toepasselijk ontbijtje rond drie uur niet ontbreken.

Iedereen die denkt dat ze een beetje of een beetje goed kan volleyballen, kan zich voor dit volleybalevenement uitsluitend opgeven met een team van minimaal 6 personen via nachtvolleybal@hotmail.com. Er wordt gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule. Zo’n 19 teams hebben zich al opgegeven. De sluiting van de inschrijving is op 26 december 2015.  Er is plaats voor 28 teams.

Het inschrijfgeld bedraagt E 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500