Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rabobank sponsort Sportclub nog zeker drie jaar

Geplaatst op: 21 december 2015

Rabobank IJsseldelta blijft Sportclub Genemuiden nog drie jaar sponsoren. Tijdens een bijeenkomst op sportpark de Wetering werden de contracten door Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta getekend waarmee de bank tot medio 2019 hoofdsponsor van de jeugd en topgroep sponsor blijft. Hiermee onderstrepen beide partijen de prettige samenwerking van de afgelopen tijd. Naast het lidmaatschap van Businessclub De Wetering is voor Rabobank IJsseldelta de ontwikkeling van de jeugd in zowel Genemuiden als Zwartsluis een belangrijke drijfveer om de

Feenstra geeft aan: “ Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt Rabobank IJsseldelta de sporten waar we graag naar kijken, maar ook sport waar iedereen aan mee kan doen. Daarom ondersteunen we met trots de Rabo Voetbalschool. De Rabo Voetbalschool is voor de E & F pupillen van SC Genemuiden. De Rabo Voetbalschool geeft de jeugd van Sportclub Genemuiden de kans om de fijne kneepjes van het voetballen onder de knie te krijgen. Daarnaast organiseren zowel Sportclub Genemuiden als DESZ de Rabo Schoolvoetbaltoornooien en bieden daarmee de gehele jeugd van Zwartsluis en Genemuiden de kans kennis te maken met deze mooie sport”.

Klaas Feenstra vervolgt: “Met deze nieuwe verbintenis onderstrepen wij onze lokale betrokkenheid en onze ambitie om nauw verbonden te blijven met de Genemuider samenleving”. Adriaan Vos, manager bedrijven bij de bank, vult aan: “ De jeugd heeft de toekomst en om die reden vinden wij het belangrijk om de brede basis die in Genemuiden wordt gelegd met het jeugdvoetbal met onze sponsoring te ondersteunen”. Sportclub Genemuiden reageert bij monde van voorzitter van de businessclub Raymond van Dijk : “ Het voortzetten van de prettige samenwerking met Rabobank is natuurlijk goed voor SC Genemuiden. De komende jaren zal het vertrouwde logo op de shirts van de Rabo voetbalschool blijven en daar zijn we blij mee”.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500