Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG organiseert een jamsessie

Geplaatst op: 21 december 2015

SCEG organiseert  op zaterdagavond  13 februari een  Jamsessie. “Wij willen het publiek verrassen met  diverse soorten muziek en samenstelling van muziekgroepen. De basis wordt gevormd door muzikanten van de band Herbert en The Roadhouse Ramblers”, aldus de organisatie.

Bands, individuele zangers, zangeressen, blazersgroepen enz. worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden! Het maakt niet uit welke soort muziek men maakt:  van sixties tot klassiek tot ….,  alles is welkom. Wel is het voor de muzikanten belangrijk om zich van te voren in te schrijven  en aan te geven welke liedjes, muziekstukken men wil spelen.

“Na inschrijving zullen we in overleg met de deelnemers een programma samenstellen met verschillende sessies. Op deze manier hopen we  voor het publiek en ook voor de muzikanten een gevarieerde aanbod te kunnen bieden.”

Opgave bij Wout Bekendam, e-mail wout.bekendam@innova-wb.nl, tel 06-22739753 of bij Harrie Rietman, e-mail harrierietman@gmail.com, tel 06-2854172

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500