Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Helmich Schinkel dartkampioen van Genemuiden

Geplaatst op: 22 december 2015

Na 20 speelronden was het nog spannend in de koningsklasse van de onderlinge dartcompetitie van DCG met nog 1 wedstrijd voor de boeg waren er nog vier man (Helmich schinkel , Ruud v Dijk ,herwin Oostwoud en Eric Eenkhoorn) die nog kampioen konden worden. De laatste drie konden dat echter alleen wanneer Helmich Schinkel niet wist te winnen van Maarten Beens.

Maar Helmich bleek gewoon de sterkte van allemaal te zijn en te beschikken over stalen zenuwen. Hij versloeg Beens met duidelijke cijfers 4-0 en kroonde zich voor de tweede maal sinds het bestaan van de onderlinge competitie tot kampioen en stootte zo Herwin Oostwoud van de troon. Eric Eenkhoorn werd tweede voor Alwin van Lente.

Door misstappen in de laatste wedstrijd van Ruud (4e) en Herwin (5e) Koning 180 werd Alwin van lente met 4 maal de maximale score en de prijs voor hoogste finish moest gedeeld worden, zowel Joey Rietman als Maarten Beens checkten dit seizoen 140..

Kampioen van de 2e klasse werd Mark v Lente die hiermee promoveert naar de 1e klasse. Een prestatie van formaat gezien het feit dat oudgediende Joop Doosje zich ook vanuit de 2e klasse probeert op te werken naar de 1e klasse. Al met al kijkt het bestuur terug op een geslaagd seizoen en hopen we elkaar weer te ontmoeten op 14 januari wanneer de voorjaarscompetitie weer van start gaat.

Voor nu prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar…

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500