Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman wint op Krista in Wapenveld

Geplaatst op: 27 december 2015

Op zaterdag 19 december jl. reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar verschillende wedstrijden in Wapenveld, Emmeloord, Dalerveen en IJsselmuiden. Briëtt Breman was onverslaanbaar in haar klasse. Mirthe Bakker plaatste zich voor de finale van de Felix Accountants Dressuur Cup welke op dinsdag 29 december a.s. wordt verreden.

Biëtt Breman reisde met haar pony Krista af naar Wapenveld. De combinatie reed voor de laatste keer twee proeven in de klasse L1 categorie B. Van de jury kreeg zij mooie scores van 190 en 197 punten. Met dit resultaat won Briëtt Breman twee maal de eerste prijs. De combinatie zal binnenkort aan start komen in de hogere klasse L2.

In IJsselmuiden werd de derde en tevens laatste selectiewedstrijd voor de Felix Accountants Dressuur Cup georganiseerd. Mirthe Bakker kwam in de klasse B categorie D/E aan start met haar pony Larapinta. De combinatie reed een goede proef en won de derde prijs met 191 punten. Ook hebben Mirthe Bakker en Larapinta zich geplaatst voor de finale op dinsdag 29 december a.s.

Anne-jet Harms nam met Bandit deel aan een springwedstrijd in Dalerveen. De combinatie reed een nette en foutloze ronde in de klasse B categorie C. Van de jury kreeg zij 74 stijlpunten en hiermee mocht zij de tweede prijs mee naar huis nemen.

In IJsselmuiden werd een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Alène Roeland reed in de hoge klasse M een snelle en foutloze ronde met Da Vinci en legde beslag op de tweede prijs.

Hippisch Centrum Zwartewaterruiters organiseert op dinsdag 29 december a.s. de finale van de Felix Accountants Dressuur Cup. In deze finale zullen de beste combinaties over drie selectiewedstrijden strijden om de felbegeerde cup. De finale wordt afgesloten met een kür op muziek. Het beloofd een spannende strijd te worden en de Zwarterwaterruiters nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen bij deze spectaculaire finale welke om 16.00 uur van start zal gaan.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500