Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De foto van het jaar van Pieter Polman

Geplaatst op: 27 december 2015

Pieter Polman maakte ook afgelopen jaar weer een berg foto’s en video’s voor Genemuiden Actueel. Wij vroegen hem naar zijn meest bijzondere foto van het jaar en hij kwam met dit verhaal:

“Wat ik de mooie, leukste of grappiste foto van het afgelopen jaar vind? Ik heb er ongetwijfeld meerdere, maar deze foto is voor mij typisch Genemuiden. Alles moet pico bello zijn tot aan het straatnaambordje toe.

Al is het natuurlijk wel een bijzonder straatnaambordje. Het herdenkt de bevrijding van Genemuiden met onder meer de Nederlandse en Canadese vlag erop. Flip Visscher was bezig met het schilderen van het huis waaraan het hangt en besloot dat het zo niet langer kon. Hij nam contact op met Einbert van Rees van Prestige en zo kwam het bord weer in perfecte staat aan de muur.

Ik denk dat dit wel iets echt Gaellemunigers is. Er zijn een aantal mensen die zich er voor inzetten om ook de kleine  dingen voort te laten bestaan. Dit is nou een van de dingen die ik zo mooi vind aan Genemuiden.”

majgen2

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500