Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De ‘grappigste film’ van 2015

Geplaatst op: 27 december 2015

Pieter Polman deelde vanochtend zijn favoriete foto van 2015, maar naast foto’s maakt Polman ook veel video’s voor Genemuiden Actueel. Zijn favoriete foto is niet van een incident, evenement of sportwedstrijd, maar van een gebeurtenis tijdens de Avondvierdaagse: een lekke band van collega-fotograaf John Poot. “Vooral omdat dit moment staat voor het plezier dat we bij Genemuiden Actueel met elkaar hebben”, aldus Polman.

En dat geldt overigens ook voor de relatie met de collega’s van Breman.net en de andere media die in Genemuiden en omstreken rondlopen. Natuurlijk proberen we elkaar vliegen af te vangen, maar buiten dat is de sfeer altijd leuk.

Polman eindigt daarom met een oproep: “Lijkt het je leuk om ook foto’s of video’s te maken, of juist met de pen of laptop verslagen te maken van het nieuws in Genemuiden? Meld je dan aan!”

En dat kan via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500