Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Topverkopers in het zonnetje gezet

Geplaatst op: 30 december 2015

Samen zijn ze goed voor 110 zakken verkochte oliebollen van jeugdhonk 3:16. En dus kregen deze topverkopers woensdagochtend een attentie bij de verkoop voor ’t Olde Staduus. Daar kwam Genemuiden massaal oliebollen voor oud- en nieuw inslaan.

In totaal heeft ’t Olde Staduus achtduizend oliebollen voor de verkoop. Een tweede lading is vanochtend gearriveerd uit Groningen, nadat gisteren ook al een vrachtwagen op en neer reed.  “Bij Wiltjer, de kraam die altijd met de Biestemerk in Genemuiden staat. Ze staan nu in Groningen en daar hebben we de oliebollen gekocht. Maximaal achtduizend konden we er halen”, vertelt Visscher.

Uiteindelijk raakte het jeugdhonk bijna door alle oliebollen heen.

Pieter Polman interviewde de organisatie van de oliebollenverkoop:

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500