Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oostwoud en Rietman winnen tomboladarten

Geplaatst op: 1 januari 2016

Het duo Oostwoud en Rietman heeft woensdag het tomboladarten gewonnen. Dartsclub Genemuiden organiseerde dit in de fantastische locatie aan de Burgermeester ten Veldestraat.

De opzet van dit toernooi was dat de spelers verdeeld werden in een A en B opgavelijst en dat deze dan door loting aan mekaar gekoppeld werd. Er deden 58 darters mee verdeeld over 29 koppels. De organisatie had Dinand en Nelleke gevraagd voor de wedstrijdleiding en tegen 12.00 arriveerden ze bij de locatie.

Vooraf werd er heerlijk genoten van een uitgebreide broodmaaltijd en konden Dinand en Nelleke hun ogen de kost geven aan de fantastische dartbanen, 10 stuks, die opgesteld stonden. Tegen 13.45 werd er begonnen met de poules, 1 van 5 en 6 van 4 en speelde men t/m de kwartfinales en tussentijds was er een heerlijk warm buffet.  Ook was er een mooie verloting met vele vleesschotels. Ook voor de winnaars waren er deze prijzen. Tegen 19.15 kon Dinand samen met Willian Visscher de prijsuitreiking doen en werden iedereen bedankt die er een fantastische dag van heeft gemaakt. De hoogste uitgooi kwam op naam van Ton v/d Bunt met 112 en hiervoor kreeg hij een vleesschotel. Hier volgen de uitslagen:

Uitslag winnaarsronde
1 Niesjen Oostwoud/Selwyn Rietman 2 Eric Eenkhoorn/Jonathan van Dijk  3 Ton van de Bunt/Erik Beens 4 Patrick Driessen/Martijn Jansen

Uitslag verliezersronde

1 Rajen Eenkhoorn/Willian Visscher 2 Siemen Kolk/Rian van Lente 3 Helmich Schinkel/Jarno van Dijk 3 Kevin Dalm/Arend Jan Beens De organisatie heeft nu al bekend gemaakt dat er op zaterdag 19 maart een open singledarttoernooi gehouden wordt. Kijk voor info op de verschillende dartsites SDC/dartfreakz/DVO.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500