Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hollands jongerenkoor gaat voor acht concerten

Geplaatst op: 5 januari 2016

Het Hollands jongerenkoor oefent in diverse regio’s en ook in Genemuiden. Er zijn gezamenlijk nog twee generale repetities in het midden van het land.  Voor het komende seizoen staan er mooie psalmbewerkingen en geestelijke liederen op het programma. Wie tussen de 15 en 45 jaar is, is hartelijk welkom. Nieuw naast het koor, is ook het Jongeren-orkest.

Opgeven voor het jongerenkoor/orkest kan via www.hollandsjongerenkoor. nl.

Het Hollands jongerenkoor (deel 7) hoopt in 2016 ongeveer 8 concerten te geven in diverse kathedralen en kerken. Oa. Kampen, Elspeet, met als hoogte punt de doelen in Rotterdam. En optioneel enkele buitenlandse reizen. Voor verdere informatie kunt u terecht op: www.hollandsjongerenkoor.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500