Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bibliotheek houdt deuren ook dicht

Geplaatst op: 6 januari 2016

Wegens de gladheid kunnen personeelsleden niet naar de vestigingen van de Bibliotheek Zwartewaterland komen. Ook willen de medewerkers van de Bibliotheek Zwartewaterland niet dat bibliotheekleden op weg naar de Bibliotheek komen te vallen of erger.

Daarom zijn woensdag 6 januari vanwege de ijzel de vestigingen in Hasselt en Genemuiden gesloten en is er in de vestiging Zwartsluis geen personeel aanwezig.

Bibliotheekleden kunnen natuurlijk wel gebruik maken van het e-book platform! Vanuit huis een boek downloaden en meteen lezen, 24 uur per dag! Bent u nog geen Bibliotheeklid? En wilt u ook graag gebruik maken van het e-book platform? Wacht dan tot de Bibliotheek Zwartewaterland weer open is en maak dan gebruik van bijvoorbeeld het nieuwe e-book abonnement!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500