Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koffieochtend voor mantelzorgers

Geplaatst op: 7 januari 2016

Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland IJsselheem organiseert voor de maand januari drie koffieochtenden. Het thema is “mantelzorg en de maand december”. Onder het genot van een kopje koffie worden ervaringen rondom dit thema uitgewisseld. Ook is er ruimte voor het geven en krijgen van tips ten aanzien van de eigen mantelzorgsituatie.

U bent van harte welkom op 27 januari in de Meente te Genemuiden. De ochtenden zijn van 10.00-12.00 en bovendien kostenloos.

Voor vragen of meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden vanuit het Steunpunt Mantelzorg kunt u contact opnemen met Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent. L.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500