Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert in de Bethelkerk

Geplaatst op: 8 januari 2016

Op D.V. zaterdagavond 27 februari 2016 wordt in de Bethelkerk een concert gehouden. Deze avond wordt georganiseerd door de activiteitencommissie. De opbrengst van de collecte is bestemd voor de aflossing van het kerkgebouw. Algehele leiding ds. A. de Groot.

Medewerkenden aan deze avond zijn: Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo o.l.v Harm Hoeve; Arie van der Vlist bespeelt het orgel; Trompettisten: Bart Koers en Gooswijn Visscher; Euphonium: Jan Steven Visscher

Zij zullen deze avond een gevarieerd programma ten gehore brengen. Ook is er op deze avond samenzang met de Genemuider bovenstem.

Het concert vangt aan om 19.30 uur, Bereklauw 1 te Genemuiden.

De toegang is vrij. Komt allen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500