Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Diploma’s in Bestevaer uitgereikt

Geplaatst op: 9 januari 2016

Na maanden goed geoefend te hebben was het zaterdag zover. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen.

Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden voor diploma A:

Bjorn Busweiler, Daisy Aarten, Emma Visser, Emmelie Hakvoort, Hanne-Beth Post, Jefta van Benthem, Jill Meyberg, Lenn Klomp, Linda Pleijsier, Merel Busweiler, Milan Tuinman, Seth Meijndert, Sophie Barneveld, Tijn Meuleman, Tristan Jager en Xander Hammer.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Arthur Beens, Ester Visscher, Fleur Fuite, Gerrieke Brouwer, Jojada van der Meulen, Karel van der Horst, Lieke van Steenselen, Liz van Leeuwen, Lone Stuiver, Mats van Till, Milan Oudenaarden, Naomi van der Steege, Niek van Dijk, Nienke Beens, Nora Snoeier, Rick Grootwassink, Sander Panhuis, Sarah Landsman, Sem Klomp en Vico van Dijk.

afzwemmen2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500