Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging gaat voor nog gezelliger dag

Geplaatst op: 17 januari 2016

Oranjevereniging Genemuiden is alweer druk bezig met de voorbereidingen op 27 april. “Om ook weer een geslaagde optocht te organiseren zijn de opgaveformulieren al naar de scholen gebracht, maar we willen graag iedereen de gelegenheid geven om met een vriendengroep, buurtvereniging of met de sportvereniging mee te doen aan de optocht met een mooie wagen”, aldus de Oranjevereniging.

“Hierdoor kunt u meewerken om de optocht nog groter en mooier te maken en kunnen we er met elkaar een nog gezelliger dag van maken dan dat het voorgaande jaren al is geweest. Voor meer info of voor een opgave formulier meld je via optocht@oranjevereniginggenemuiden.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500