Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zware nederlaag voor Ruutvoorn

Geplaatst op: 17 januari 2016

Ruutvoorn startte afgelopen zaterdag de competitie weer in Sneek en wel tegen OSK. 11 december werd er voor het laatst gespeeld. 8 januari zou er een inhaalwedstrijd gespeeld worden, maar vanwege de weercode rood ging dat niet door. Dus wedstrijdritme was er nog niet weer en dat was duidelijk te zien

Ruutvoorn speelde zeer wisselvallig. Zo waren er moeilijke serves, maar ook veel foutserves. In de aanval werd er zeker te weinig gescoord en het blok was wat zoekende. Coach Gerry Smit miste ook de echte drive om te gaan voor iedere bal.

Els Hermeler was niet wedstrijdfit en daardoor zaten er slechts twee jonge dames op de bank, Iris Hoekstra en Marloes Winter. Omdat Ruutvoorn er niet echt aan te pas kwam, bracht Gerry hen beiden in om te kijken of dit voor een ommekeer kon zorgen. Aan inzet van deze dames ontbrak het niet, maar ook nu werd het tij niet gekeerd.

Ruutvoorn verloor uiteindelijk met 4-0 en kon dus na anderhalf uur wedstrijd geen punten bijschrijven. “Een wedstrijd om snel te vergeten”, was de conclusie van het hele team. Aankomende zaterdag mag Ruutvoorn het thuis opnemen tegen S.V.M uit Marknesse. Na afgelopen zaterdag staat Ruutvoorn op de zevende plaats in de ranglijst.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500