Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Chamomilla verhuist naar Witte Villa

Geplaatst op: 18 januari 2016

Janny Jansen van Chamomilla heeft deze week haar handtekening gezet onder het huurcontract voor een winkelruimte aan de Voorpoort in Vollenhove. Voordat het pand in gebruik wordt genomen zal het grondig gerenoveerd worden. Hierbij wordt zowel de binnen- als buitenkant opgeknapt en zal het pand worden opgedeeld in meerdere winkelruimtes. Chamomilla, praktijk voor huidverbetering, is het eerste bedrijf dat zich na de renovatie in de historische Witte Villa zal vestigen.

De Witte Villa, gelegen op de hoek van het Voorpoortplein en de Bisschopstraat, werd in 1868 gebouwd nadat het voormalige pand afbrandde. Het fungeerde als hotel en diende daarnaast als vergaderlocatie van de gemeenteraad Ambt Vollenhove. In 1979 vestigde zich een supermarkt in het pand, maar sinds enkele jaren staat het historische pand leeg.

Chamomilla is momenteel gevestigd in de Leeuwte, aan de rand van Sint-Jansklooster en Vollenhove. Janny Jansen: ‘’Chamomilla is een praktijk voor huidverbetering, gericht op zowel het gezicht als de rest van het lichaam. Persoonlijke aandacht en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel”. De huidige locatie is door het groeiende aantal klanten en het veranderende aanbod niet meer optimaal. “We willen doorgroeien, zowel qua klantenkring als diensten- en productaanbod. Deze kans was dus ideaal! We kunnen alvast verklappen dat we diverse arrangementen gaan aanbieden, voor bijvoorbeeld groepjes vriendinnen of familie. Deze arrangementen zijn gericht op het gezicht en lichaam, dus van top tot teen op unieke wijze huidverbetering, ontspannen en genieten.’’

 De verwachting is dat de renovatie medio 2016 wordt afgerond, waarna Chamomilla direct zal verhuizen. De huidige klanten van Chamomilla hebben een inlogcode ontvangen waarmee ze via www.chamomilla.nl de renovatie met foto’s en filmpjes van dichtbij kunnen volgen. Geïnteresseerden voor de overige winkelruimtes kunnen voor meer informatie contact opnemen met De 4 Linden Makelaardij.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500