Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corso Klooster ’topevenement’

Geplaatst op: 19 januari 2016

Het Bloemencorso van Sint Jansklooster behoort opnieuw tot de vijftig grootste evenementen van Nederland. Op de jaarlijkse lijst van Respons staat het corso op plek 38. Respons neemt alle evenementen van Nederland onder de loep en kijkt daarbij naar bezoekersaantallen, mediabereik en publiciteit.

Bloemencorso Sint Jansklooster staat al jarenlang als een van de weinige regionale evenementen op de lijst. Ten opzichte van 2014 is het wel drie plaatsen gezakt. Respons heeft in totaal vier evenementen uit Overijssel opgenomen. De hoogste notering is voor het IJsbeeldenfestival in Zwolle met een 28e plaats. Verder komen de military van Boekelo en het CSI in Twente voor op de lijst.

De Top 5 wordt gevormd door het Amsterdam Dance Event, Film Festival Rotterdam, Pinkpop, Huishoudbeurs en De Toppers in Concert.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500