Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn & Bakker stelt zuil beschikbaar

Geplaatst op: 19 januari 2016

Non-profit-instellingen van Zwartewaterland mogen vanaf nu gratis berichten vermelden op de digitale reclamezuil van ‘Administratiekantoor Bonthuis’ en ‘Eenkhoorn & Bakker Accountants’, gelegen direct aan de drukke entree van het industrieterrein van Genemuiden. Daarnaast blijven beide kantoren doorgaan met betaalbare ondersteuning op maat voor penningmeesters.

Het plaatselijke verenigingsleven liggen ‘Bonthuis’ en ‘Eenkhoorn & Bakker’ na aan het hart. Al decennia is men betrokken bij de sport- en muziekverenigingen, kerken, koren, jeugdwerken, verenigingsgebouwen, musea, etc. van Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. Vorig jaar leidde dat al tot het initiatief om penningmeesters te gaan ondersteunen. Dit jaar komt daar de gratis reclame voor non-profit-instellingen bij.

Digitale reclamezuil

Sinds een jaar beschikken de Genemuider kantoren, die samen in één pand aan de Nijverheidstraat 51 zijn gevestigd, over een digitale reclamezuil. Daarop laten ze meerdere berichten rouleren. Dagelijks komen er duizenden werknemers, ondernemers en ander verkeer langs deze zuil. Er komen veel positieve reacties. Dat bracht hen op een idee om het verenigingsleven van Zwartewaterland nog extra te ondersteunen. Deze instellingen mogen gratis 2-4 weken lang, naast de normale berichten van de kantoren, een boodschap op de reclamezuil vermelden. Dat kan een speciale evenement of activiteit zijn, het behalen van een prijs of kampioenschap, een vrijwilliger in het zonnetje zetten, etc. Dit kan voor maximaal twee instellingen tegelijk. Non-profit-instellingen die hiervoor interesse hebben, kunnen zich melden.

 

Primeur voor de Zwartewaterruiters

Als eerste vereniging worden de Zwartewaterruiters uit Genemuiden ‘in the spotlights’ gezet. De Genemuider paardenclub schrijft geschiedenis met een driedaagse internationale FEI Para-Equestrian Dressage wedstrijd op 21, 22 en 23 januari 2016. Zo’n concours heeft nog nooit eerder in Nederland plaatsgevonden en deze geldt ook nog als laatste kwalificatiemogelijkheid voor de Paralympics (september 2016 te Rio de Janeiro). Bijna 70 para topsporters uit de gehele wereld, waaronder Rusland, Japan, Taiwan, Argentinië, Australië, Uruqay en heel Europa, komen daarvoor naar Genemuiden. Een gigantische klus maar ook een hele eer!

 

Betaalbare ondersteuning penningmeesters

Vorig jaar zijn ‘Bonthuis’ en ‘Eenkhoorn & Bakker’ gestart met het aanbieden van betaalbare ondersteuning op maat voor penningmeesters van non-profit-instellingen in Zwartewaterland. Ze hebben daar veel reacties op gekregen en doen dit ondertussen voor verschillende instellingen uit Zwartewaterland. Deze actie blijft van kracht en nieuwe instellingen kunnen zich nog steeds melden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500